Een Friese naam voor een bedrijf van een van oorsprong Groningse eigenaar.

Laat ik me kort voorstellen.                                                                                                                                                                  

Ik ben Annita Hoekstra. Geboren (in 1963) en getogen in de stad Groningen. Rond 2006 de bruisende stad ingeruild voor een rustige plek midden in de natuur vlakbij de Friese Waddenkust.

Vanaf mijn 18e heb ik gewerkt voor de gemeentelijke overheid. Eerst in vaste dienst, daarna bijna 12,5 jaar voor een detacheringsbureau en vervolgens weer een aantal jaren, tot juli 2019, in vaste dienst.                                                                                                                                                                                          Ik heb in veel keukens van diverse gemeenten binnen het sociaal domein gekeken, gekookt en geproefd. Van uitvoering tot leidinggeven, van meewerkend voorvrouw tot teamleider.                                                                                                                                                                                                                  In deze jaren heb ik ervaring opgedaan in het motiveren en coachen van klanten en collega’s. Daarnaast heb ik in een kleinere gemeente met veel plezier leiding gegeven aan een team.                      In de afgelopen jaren is daarnaast mijn passie voor de natuur, fotografie en schrijven tot bloei gekomen.

 

Tijd om mijn passie te combineren met mijn ervaring.                                                                                                                                                              Tijd om van menu te veranderen.                                                                                                                                                                                                      Ik hou van koken en eten dus tijd om zelf nieuwe gerechten te bedenken, te koken en te proeven!

De ingrediënten van deze nieuwe gerechten zijn samengekomen in ALSIDICH:

  • Creativiteit
  • Coachen
  • Ondersteunen
  • Fotografie
  • Schrijven
  • Motiveren
  • Enthousiasmeren
  • Adviseren

Ik ben veelzijdig: ALSIDICH.

Voor mij is belangrijk dat jij aangeeft wat de ingrediënten moeten zijn (en daarbij kan ik je uiteraard adviseren). Ik kook dan een mooi en lekker maar bovenal uniek gerecht voor je!

Wat ALSIDICH voor jou op tafel kan zetten kun je lezen bij “Wat ALSIDICH doet“.

Neem vooral ook een kijkje onder “Foto’s exposities en verkoop“, “Kunstkaarten verkoop” en “Open Atelier“.

 

                                                                                        Niets is wat het lijkt                                                                                                                                                                                                                               Ga staan.                                                                                                                                                                                                                                                 Kijk om je heen.                                                                                                                                                                                                                                     Maak het verschil!