LAATSTE NIEUWS ***** LAATSTE NIEUWS ***** LAATSTE NIEUWS ***** LAATSTE NIEUWS ***** LAATSTE NIEUWS ***** LAATSTE NIEUWS

4 april 2024

Het nieuwe jaar is alweer 3 maanden geleden begonnen en inmiddels kunnen we genieten van de Lente (alhoewel het wel een natte boel is nog altijd).

De afgelopen tijd niet stilgezeten natuurlijk. Druk bezig (geweest) met B&B The Wee White Hoose, houtbewerking, fotografie en schrijven.

In 2023 heb ik ook een opleiding tot Grafisch Vormgever gevolgd en begin januari 2024 succesvol afgerond. Dat heeft inmiddels geresulteerd in drie nieuwe logo’s (Fox Wild Life, B&B The Wee White Hoose en natuurlijk ook voor ALSIDICH). Daarnaast ook al een leuke opdracht gedaan voor het ontwerpen van een logo en met maken van foto’s voor een website voor een mooi bedrijf.

Nog altijd verkoop ik Houten Wandelstokken (bewerkt), Wadhangers en Wadstaanders.

Je kunt hiervoor kijken  bij “Van ’t Wad,voor jou“.

Daarnaast kun je mijn Foto-kunstkaarten (Foto-kunstkaarten verkoop) en mijn Gedichtenbundel “Door mijn ogen van toen en nu…..” (Gedichtenbundel) kopen.

 Ben je geïnteresseerd in mijn fotografie? Dan ben je van harte welkom om een kijkje te nemen op Fox Wild Life, waarop ook diverse gedichten staan en foto’s die te koop zijn.

Wil je even los van de hectiek van alledag dan kun je natuurlijk ook je verblijf boeken in mijn Bed met of zonder Breakfast op het Friese platteland, vlakbij het Wad en het Nationaal Park Lauwersmeer: The Wee White Hoose.

 

Heb je belangstelling of vragen?

Neem dan gerust contact met me op via info@alsidich.nl of WhatsApp / Telegram Web (+31 6 52076942).

 

ROMANTISCHE THRILLER: “MOORD BIJ DE VUURTOREN”

Ook tijdens de laatste vakantie in Schotland heb ik weer meer inspiratie opgedaan om mijn romantische thriller “Moord bij de Vuurtoren” nu eindelijk af te ronden. Ik zeg bewust eindelijk want de afgelopen 2 jaar zijn omgevlogen met van alles en nog wat en is dit “project” een beetje tussen wal en schip komen te vallen. Maar dat wordt nu dus zeker vervolgd.

Er zijn nog twee boeken waaraan ik momenteel werk namelijk een Kinderboek (ook voor Volwassenen) en een persoonlijk boek.

Natuurlijk kun je mij ook inhuren om teksten te schrijven (voor je nieuwsbrief, flyer, folder of je website) maar ook om teksten te redigeren bijvoorbeeld van de scriptie die je hebt geschreven.

Daarnaast kan ik nu ook een logo/huisstijl/visitekaart/uitnodiging-, verjaardag-, geboortekaart voor je ontwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

OPEN ATELIER

Het Open Atelier is komen te vervallen. De reden is dat het Open Atelier in het gastenverblijf The Wee White Hoose is. Eerder heb ik aangegeven dat als er geen gasten zijn de deur openstaat maar de praktijk leert dat er vrijwel altijd of gasten zijn of ik aan de schoonmaak ben voor de volgende gasten.

Heb je belangstelling voor 1 of meer foto’s om te kopen naar aanleiding van je bezoek op Fox Wild Life? Wil je die foto’s “live” zien dan kun je natuurlijk altijd een afspraak met me maken.

Het gedicht hieronder heb ik geschreven nadat ik de stap had gezet om en aan mezelf te werken en qua werk een heel andere weg in te gaan en mijn hart te volgen.

 

 

VRIJ (2020)

De donkere zware wolken

boven mij

duw ik weg

met de top van mij vinger.

De horizon voor mij

is helder

met gouden licht.

De zon schijnt op mijn gezicht.

Zonder om te kijken

loop ik

met nieuwe energie

over kronkelige paden.

Eindelijk bevrijd

omarm ik

de liefde, de muziek, de natuur

met mijn hart en ziel.